Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po - Pá 8 - 16h)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
06.05.2019
Naše zboží zasíláme i na Slovensko
Vážení zákazníci, naše zboží dodáváme nejenom v rámci České republiky, ale i na Slovensko. Mezi naše zákazníky patří jak nemocnice a domovy pro senio... číst celé
04.11.2017
Nová řada oděvů Prima Cell®
Oděvy řady Prima Cell® zhotovujeme z materiálů botanického původu. Použitý materiál je tvořen tencelovými - celulózovými vlákny, která se získávají z... číst celé
02.03.2017
PRIMASTYL katalog JARO/LÉTO 2017
Prohlédněte si náš nový katalog s novinkami JARO/LÉTO 2017 PRIMASTYL_katalog ke stazeni PDF velikost (4 MB)   číst celé
Zobrazit všechny novinky
Možnosti platby

 
Doprava zdarma

 

Katalog s novinkami PODZIM/ZIMA 2017/2018

Zdravotnické oděvy 2017/2018
Nový katalog ke stažení zde

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kvalitně
Stylově
Levně!

 

FRANTA s.r.o. 

FRANTA s.r.o
Nedakonice 372
Nedakonice (okr. Uherské Hradiště)
68738

IČ: 02723387
DIČ: CZ02723387

+420 603 180 694
info@odevy-zdravotni.cz

Buďme ve spojení

Kontaktujte nás
Erika Frantová
Erika Frantová
(Po - Pá 8 - 16h)
Copyright © 2014-2019 Odevy-zdravotni.cz • Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.