Zboží dodáváme nejenom v rámci ČR, ale i na Slovensko. Poštovné 0 Kč min. objednávka 2000 Kč nebo 78,80 € (včetně DPH) máte od nás dopravu zdarma!
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po - Pá 8 - 18h)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Aktuality
17.04.2021
Nové! Medea dámské kožené otevřené nazouváky v různých barvách
Nové! Medea dámské kožené otevřené nazouváky s protiskluzovou podrážkou a anatomicky tvarovanou stélkou v různých barvách... https://bit.ly/3st... číst celé
02.02.2021
Postupně přidáváme do našeho sortimentu bytový textil.
Nové / Váš bytový textil zobrazit víc číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nový katalog

Zdravotnické oděvy 2019
Nový katalog ke stažení zde

Doprava a platba

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas e-shopu odevy-zdravotni.cz, zastoupené Bernardem Frantou se sídlem Boršice 675, IČ 75927349, zapsán v živ.rejstříku MÚ Uherské Hradiště od 17.10.2007  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepromeškejte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Customer  Více než 10 000 spokojených zákazníků.



Kvalitně
Stylově
Levně!

 

 

Kontaktní informace

BERNARD FRANTA
Boršice 675
Boršice (okr. Uherské Hradiště)
687 09 

IČ: 75927349
DIČ: CZ7511094613

+420 603 939 938
info@odevy-zdravotni.cz

 

Buďme ve spojení

Kontaktujte nás
Bernard Franta
Bernard Franta
(Po - Pá 8 - 18h)
© 2014-2021 Internetový obchod - odevy-zdravotni.cz l Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz