Zdravotnické oděvy a oblečení | odevy-zdravotni.cz
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po - Pá 8 - 18h)
0 ks
za 0,00 CZK
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 CZK a máte dopravu ZDARMA
Aktuality
26.03.2020
Informace pro zákazníky
Vážení zákaznící, prosíme o shovívavost a své dotazy směřujte na e-mail:  info@odevy-zdravotni.cz. V tuto chvíli nejsme schopni reagovat na všechny ... číst celé
18.03.2020
Snadná údržba - Ústenky z nanotextilie
Ústenku z nanotextilie lze používat opakovaně, pokud se po každém použití správně sterilizuje. Sterilizovat ji lze ozonem, jinak je vhodný horký vzduc... číst celé
17.03.2020
Dotazy prosím směřujte na email
Vážení zákazníci, zakázky, ve většině případů budeme expedovat pravděpodobně 19.3.2020 Prosíme o trpělivost a současně se snažíme vyřidit  vaše obje... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nový katalog

Zdravotnické oděvy 2019
Nový katalog ke stažení zde

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas e-shopu odevy-zdravotni.cz, zastoupené Bernardem Frantou se sídlem Boršice 675, IČ 75927349, zapsán v živ.rejstříku MÚ Uherské Hradiště od 17.10.2007  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepromeškejte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoliv odhlásit. Zasíláme jednou za 30 dní.
Kvalitně
Stylově
Levně!

 

Kontaktní informace

BERNARD FRANTA
Boršice 675
Boršice (okr. Uherské Hradiště)
687 09 

IČ: 75927349
DIČ: CZ7511094613

+420 603 939 938
info@odevy-zdravotni.cz

Pošlete nám zprávu:  Poslat zprávu přes Messenger

 

Buďme ve spojení

Kontaktujte nás
Bernard Franta
Bernard Franta
(Po - Pá 8 - 18h)
© 2014-2020 Internetový obchod - odevy-zdravotni.cz l Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz