Zboží dodáváme nejenom v rámci ČR, ale i na Slovensko. Poštovné 0 Kč min. objednávka 2000 Kč nebo 80 € (včetně DPH) máte od nás dopravu zdarma!
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po - Pá 8 - 18h)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Aktuality
02.06.2022
Jak se správně starat o boty?
PÉČE O OBUV Zajisté máte zájem, aby Vám nově nakoupená obuv sloužila co nejdéle. Předtím než vykročíte v nové obuvi do zaměstnání, na procházku nebo ... číst celé
16.11.2021
Osobní odběr zboží na adresu
Zboží je možno odebrat po telefonické domluvě v pracovní dny od 8°° do 16°° Adresa: Boršice 675, 68709 číst celé
11.11.2021
Novinka! Dárkové poukazy nabízíme v hodnotách 500, 1000 a 2000 Kč tištěný
ODEVY ZDRAVOTNI POUKAZ V HODNOTĚ 500, 1000 a 2000 Kč Poukázku uplatníte při nákupu na eshopu odevy-zdravotni.cz (včetně výprodejů, slev atd.), se zad... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nový katalog

Zdravotnické oděvy 2019
Nový katalog ke stažení zde

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas e-shopu odevy-zdravotni.cz, zastoupené Bernardem Frantou se sídlem Boršice 675, IČ 75927349, zapsán v živ.rejstříku MÚ Uherské Hradiště od 17.10.2007  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepromeškejte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Customer  Více než 10 000 spokojených zákazníků.



Kvalitně
Stylově
Levně!

 

 

Kontaktní informace

BERNARD FRANTA
Boršice 675
Boršice (okr. Uherské Hradiště)
687 09 

IČ: 75927349
DIČ: CZ7511094613

+420 603 939 938
info@odevy-zdravotni.cz

 

Buďme ve spojení

Kontaktujte nás
Bernard Franta
Bernard Franta
(Po - Pá 8 - 18h)
© 2014-2022 Internetový obchod - odevy-zdravotni.cz l Všechna práva vyhrazena | Ochrana osobních údajů
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz